Het Callcenter


Ad Hoc Sales support is sinds 1993 een hooggewaardeerd telemarketingbureau waar kwaliteit en integriteit voorop staat. Ad Hoc levert diensten aan organisaties op het gebied van klantcontact.

Ons team bestaat uit een groep van 250 enthousiaste callcenter agents die in wisselende shifts werken. Dit team wordt ondersteund door een groepje van 6 Teamleiders en Supervisors.Waarom past Ad Hoc bij jou?


Laura (17 jaar): Ik vind de sfeer erg prettig. En ik heb het gevoel dat er rekening met je wordt gehouden.

Bert (39 jaar): Omdat ik als freelancer werk, zijn de tijden dat ik beschikbaar ben erg wisselend. Gelukkig zijn ze hierin bij Ad Hoc erg flexibel.Wat voor werk doe je bij Ad Hoc?


Sophie (53 jaar): Dat vind ik erg moeilijk om uit te leggen. Ik doe bij Ad Hoc echt van alles. Zoveel verschillende projecten waardoor iedere dag er weer anders uit ziet.

Luc (23 jaar): We hebben inbound en outbound projecten. Ikzelf vind outbound het leukst om te doen. Het geeft me echt een kick wanneer ik weer een abonnement heb afgesloten.Wat voor collega's heb ik?


Annelies (35 jaar) Bij Ad Hoc werken zoveel verschillende mensen met allemaal verschillende achtergronden, leeftijden, en culturen. Iedereen krijgt een kans en dat vind ik erg goed!

Mustafa (21 jaar) Ik voel me hier erg gewaardeerd. Als collega’s zijn we echt één groep en dat kom je niet bij ieder bedrijf tegen.